Beheer de toegang Naar je Agency Dashboard
Leer hoe je agencygebruikers uitnodigt, rollen toewijst en toegang Naar je Agency Dashboard beheert.
Locaties voor het toepassen van machtigingen van gebruikers
Machtigingen van gebruikers in Channable worden ingesteld over drie belangrijke onderdelen, die elk op een andere manier invloed hebben op toegang en functionaliteit:
Agency Dashboard
Hoofdbedrijf
Klantbedrijven
Soorten agencyrollen
Agency-rollen in Channable, zoals Marketeer en Agency Lead. Deze rollen bepalen de toegang van gebruikers in het Agency Dashboard, het hoofdbedrijf van het bureau en klantbedrijven.
Rol
Agency Dashboard
Hoofdbedrijf (van het bureau)
Klantbedrijven
Marketeer
Kan andere gebruikers zien in het Agency Dashboard.
Machtigingen die gelijk zijn Naar een Medewerker rol.
Machtigingen die gelijk zijn Naar een Medewerker rol.
Bureauleider
Kan gebruikersrollen wijzigen (bijv. een medewerker promoveren Marketeer Naar Bureauleider). Je kunt agencygebruikers toevoegen of verwijderen.
Machtigingen die gelijk zijn Naar een Eigenaar rol.
Machtigingen die gelijk zijn Naar een Medewerker rol.
Nodig anderen uit om Naar je Agency Dashboard te gaan
Ga Naar de Agencygebruikers tabblad en klik Nodig gebruikers uit.
Bij Uitnodigingsmail, voer het e-mailadres van het teamlid dat je wilt uitnodigen in en op Rol, Selecteer hun rol (Marketeer of Bureauleider). Klik Gebruiker uitnodigen.
De uitgenodigde gebruiker ontvangt een e-mail met instructies over hoe Naar verder te gaan.
Na het uitnodigen van een teamlid wordt die weergegeven op de Agencygebruikers de pagina zodra ze de uitnodiging accepteren. Als de uitnodiging nog niet is geaccepteerd, kun je de gebruiker vinden in de Openstaande uitnodigingen tabblad.
Verwijder een gebruiker vanuit het Agency Dashboard
Ga Naar de Bureaugebruikers sectie.
Zoek de gebruiker die je wilt Naar verwijderen en klik op het tandwielpictogram naast hun Naam.
In de pop omhoog, selecteer Verwijder gebruiker vanuit de agency vanuit de dropdown.
Zodra dit is voltooid, wordt de gebruiker verwijderd vanuit je Agency Dashboard en heeft daarna geen toegang meer Naar je gekoppelde bedrijven.
Wijzig een gebruikersrol
Ga Naar de Agencygebruikers sectie.
Vind de gebruiker wiens rol je wilt Naar wijzigen en klik op het tandwielpictogram naast zijn naam.
Selecteer Rol beheren vanuit de dropdown.
Laatst bijgewerkt
Was dit nuttig?