For the complete documentation index, see llms.txt. This page is also available as Markdown.

Soorten van toegang Naar klantbedrijven

Leer het verschil tussen directe en agency-toegang Naar klantbedrijven in het Agency Dashboard en waarom we agency-toegang aanbevelen.

Voor het bredere overzicht van het Agency Partner Program, zie Ga aan de slag als bureau.

Er zijn twee opties om klantbedrijven naar de Agency Dashboard te krijgen:

Omdat je bedrijven op een van twee manieren kunt openen, zijn de bedrijven die een collega ziet in jouw Dashboard voor bureaus kan verschillen vanuit de bedrijven die je collega ziet.

Waarom kan ik niet Koppel met een partnercode?

Een bedrijf kan met meer dan één bureau samenwerken, maar het kan alleen opslaan één partnercode. Dat betekent dat er maar één bureau wordt gekoppeld, en de andere worden gemist.

Naar ervoor te zorgen dat het bedrijf correct is gekoppeld, vraag toegang aan via een link in plaats daarvan.

Toegang voor bureaus

Toegang voor bureaus laat je toegang krijgen tot een bedrijf door als bureau toegang aan te vragen of een bedrijf rechtstreeks vanuit je Agency Dashboard aan te maken.

Voorbeeld

Anna, Peter en Max werken bij een bureau en maken gebruik van Channable om hun 3 klanten te beheren. Ze hebben een gedeelde Dashboard voor bureaus.

  • Klant 1 nodigt Anna uit om Edit-toegang te hebben in hun bedrijf door haar een uitnodiging te sturen (Directe toegang).

  • Klant 2 nodigt Peter uit om Edit-toegang te hebben in hun bedrijf door hem een uitnodiging te sturen (Directe toegang).

  • Anna maakt rechtstreeks een nieuw bedrijf voor Klant 3 vanuit hun Dashboard voor bureaus.

Max is een stagiair bij het bureau. Anna voegt hem toe als een van hun Bureaugebruikers zodat hij toegang heeft tot de gedeelde Dashboard voor bureaus.

Wat iedereen ziet in hun gedeelde Dashboard:

Anna: Klant 1 en 3. Ze ziet Klant 2 niet Naar aanleiding van een gebrek van toegangsrechten of een uitnodiging Naar die klant.

Peter: Client 2 en 3. Hij zal Client 1 niet zien door een gebrek van toegangsrechten of een uitnodiging Naar die client.

Max: Alleen klant 3.

Directe toegang

Directe toegang gebeurt wanneer je een uitnodiging stuurt om lid te worden van een bedrijf vanuit het clientaccount van het bedrijf.

Hoe je directe toegang instelt

Klik, terwijl je in een bedrijf bent, Bedrijfsgegevens in de zijbalk of selecteer de [jouw bedrijf] dropdown en klik Bedrijfsgegevens. Dan selecteer Toegang beheren.

Klik, terwijl je in een bedrijf bent, Bedrijfsgegevens in de zijbalk, dan Selecteer Toegang beheren.

Vanuit daar kun je een gebruiker uitnodigen om zich bij dat bedrijf aan te sluiten.

Gekoppelde bedrijven

De Gekoppelde bedrijven Het tabblad toont bedrijven die verbonden zijn met je bureau. Als een bedrijf op je hoofd Agency Dashboard Overzicht van Agency Dashboard, maar niet in dit tabblad, dan betekent dat je directe toegang hebt tot dat bedrijf en de toegang moet omzetten als je wilt dat andere collega's het kunnen bekijken.

Controleer je toegangstype

Ik heb directe toegang en wil dat mijn collega's in het bureau mijn klanten kunnen zien

Om al je collega's in het bureau toegang te geven tot dezelfde bedrijven:

  1. Naast een bedrijf met Directe toegang, klik Toegang omzetten. Dan kunnen alle gebruikers in het bureau toegang krijgen tot dat bedrijf.

  2. De eigenaar van het bedrijf ontvangt een e-mail over de koppeling. Ze kunnen het bedrijf loskoppelen van je bureau.

Controleer de Toegangstype kolom in je Agency Dashboard.

  • Toegang voor bureaus: Het bedrijf is verbonden met je bureau. Je rol wordt weergegeven als Marketeer of Bureauleider.

  • Directe toegang: Je e-mailadres is uitgenodigd voor het bedrijf. Je rol wordt weergegeven als Werknemer, Medewerker, of Eigenaar.

De afbeelding geeft bedrijven met bureau-toegang en directe toegang aan.

Waarom bureau-toegang gebruiken

Vereenvoudigd klantbeheer

  • Als je een nieuw klantbedrijf toevoegt via je Agency Dashboard, kunnen alle gebruikers in het bureau toegang krijgen tot het klantaccount.

  • Als je niet meer met een klant werkt, kan elke gebruiker in je bureau met bewerkingsrechten het bedrijf vanuit je Agency Dashboard verwijderen.

Gestroomlijnd gebruikersbeheer voor bureaus

  • Alle gebruikers in het bureau kunnen toegang krijgen tot gekoppelde klantbedrijven. Zo blijft het werk doorgaan als een collega niet beschikbaar is.

  • Je bureauleider kan gemakkelijk nieuwe collega's toevoegen aan je gedeelde Agency Dashboard, zodat ze toegang krijgen tot alle gekoppelde klantbedrijven zonder machtigingen te hoeven aanvragen.

  • Als een collega je bureau verlaat, kun je die verwijderen uit je bureaugebruikers om automatisch hun toegang tot de bedrijven van je klant te beperken.

Laatst bijgewerkt

Was dit nuttig?