For the complete documentation index, see llms.txt. This page is also available as Markdown.

Verwijder een bedrijf vanuit je bureau

Leer hoe je een bedrijf vanuit je Agency Dashboard verwijdert of de directe toegang Naar dat bedrijf intrekt.

Stappen verwijderen als je directe toegang hebt

Volg deze stappen als je rechtstreeks bent uitgenodigd voor het bedrijf van de klant via je e-mailadres.

  1. In je Dashboard voor bureaus, klik je op de naam van het bedrijf dat je wilt verwijderen. Je kunt hun naam in de zoekbalk invoeren en daar selecteren.

Je komt terecht op de Projecten pagina.

  1. Klik Bedrijfsgegevens > Toegang beheren.

Je komt terecht op de Alle projecten pagina.

  1. Klik in de zijbalk Toegang beheren.

  1. Controleer je roltype:

    1. Als je de Eigenaar rol, neem contact op met Support en vraag Naar verwijdering vanuit dat bedrijf.

    2. Als je een Medewerker of Werknemer rol, kun je jezelf verwijderen door te klikken Verwijder jezelf.

Medewerkers en samenwerkers hebben verschillende weergaven voor dit proces.

Verwijder stappen als je Agency-toegang hebt

Volg deze stappen als het bedrijf is gekoppeld Naar je Agency-dashboard en je via die gegenereerde link bent toegetreden.

  1. In je Agency Dashboard, ga Naar de Gekoppelde bedrijven tabblad.

  2. Zoek het bedrijf dat je Naar wilt verwijderen en klik op het pictogram in de Bedrijf ontkoppelen kolom.

  3. In de pop omhoog, klik op Bedrijf ontkoppelen.

Het bedrijf wordt niet langer weergegeven op je hoofdpagina in je Agency Dashboard en niemand vanuit je bureau zou er toegang Naar mogen hebben.

Als bepaalde gebruikers het bedrijf nog steeds kunnen zien, vraag hun dan Naar de volgende Directe toegang instructies Naar zichzelf vanuit het bedrijf te verwijderen.

Laatst bijgewerkt

Was dit nuttig?