Geavanceerde instellingen voor orderkoppelingen
Lees hoe je je orderkoppeling configureert op basis van je voorkeuren.
Laatst bijgewerkt
Was dit nuttig?
Lees hoe je je orderkoppeling configureert op basis van je voorkeuren.
Je kunt geavanceerde instellingen voor orderkoppelingen in je orderkoppeling configureren om te bepalen hoe Channable verwerkt:
Orders
Fulfillment-updates
Retouren
Realtime voorraadupdates
Andere configureerbare instellingen voor orderkoppelingen
Belangrijk: Beschikbare geavanceerde instellingen verschillen per platform en kanaal. Niet alle instellingen zijn beschikbaar voor alle integraties.
Om onbedoelde wijzigingen aan je instellingen voor orderkoppelingen te voorkomen, gelden de volgende machtigingen:
Alle gebruikers met ‘read’-toegang kunnen geavanceerde instellingen voor orderkoppelingen vinden en bekijken.
Alleen gebruikers met ‘write’-toegang kunnen geavanceerde instellingen voor orderkoppelingen vinden, bekijken en bewerken.
Ga naar Setup > Order connections.
Klik op Instellingen in [je orderkoppeling].
Klik op Geavanceerde instellingen. Er opent een pop-upmenu waarin de beschikbare instellingen voor orderkoppelingen voor het platform en kanaal dat je gebruikt worden weergegeven.
Gebruik het menu om de instellingen die je aan je orderkoppeling wilt toevoegen te bekijken, in te schakelen en op te slaan.
Belangrijke mededeling: Het wijzigen van deze instellingen heeft invloed op orderverwerking, fulfillment-updates, retouren en realtime voorraadupdates via Channable.
Controleer de informatie zorgvuldig voordat je bepaalde functies in- of uitschakelt.
Klik op de verschillende tabbladen in het menu om te navigeren tussen Fulfillment, Orders, Retouren en Voorraadgerelateerde instellingen.

Klik op een instelling om meer details te bekijken.

Klik op de instelling, pas het veld aan (zet het op Ingeschakeld/Uitschakeld of vul een waarde in), en klik op Opslaan.
Er verschijnt een label Aangepast om aan te geven dat de instelling is aangepast.
Zoek de instelling die je wilt terugzetten. Als die is gewijzigd, heeft die een Aangepast label.
Klik op de instelling om meer details te bekijken.
Klik op Reset. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
Laatst bijgewerkt
Was dit nuttig?
Was dit nuttig?